Ce mai purtam la vara


Romantismul si feminitatea se simt in aer in aceasta primavara si mai ales in tendinta sezonului.Ai observat, asa-i? Asortata cu un machiaj simplu, care sa iti puna in valoare trasaturile, imbracamintea pe care o vei purta te va scoate in evidenta!
Rochia tip baby-doll
In acest sezon, baby-dolls-urile sunt disponibile in multe culori si modele. Fie ca iti plac culorile vesele, bulinele sau dungile (apropo, ele sunt in top aceasta vara!), ai de unde alege! Sunt amuzante si usor de purtat. In plus: adauga instantaneu feminitate si distinctie. Nu ai o rochita tip baby-doll? Achizitioneaza-ti repede una!

Nuante pale
Orice articol intr-o nuanta pala, cat mai apropiata de culoarea pielii este indispensabil in garderoba ta. Gandeste-te la un roz sau la culoarea piersicii pale. Sau la culoarea oului de rata. Tentant, nu-i asa?

Tocuri
Talpa groasa si tocurile inalte sunt necesitati ale sezonului. Sper ca nu te numeri printre persoanele care nu au incaltaminte cu talpa groasa sau cu toc! In caz ca nu stiai, talpa si tocurile sunt cele mai hot tendinte ale sezonului primavara-vara 2009. Ia-ti prietenele si da o raita prin mall sau prin magazine cu incaltaminte! O pereche, doua, noua – nu stiu la cate te vei opri, pentru ca vei gasi modele variate, cu sau fara aplicatii, cu mai multe sau mai putine culori, cu toc mai inalt sau mai mic. Te vei distra si in afara vei avea un articol din must-have-ul sezonului!

Pantaloni
Pantalonii se muleaza pe corp si se tivul se afla fix deasupra gleznei (vesti minunate pentru fetele inalte). Cumpara-ti o pereche in acest sezon in culoarea cea mai fierbinte: albul. Poti purta o bluzita vaporoasa de dantela – dupa cum vei vedea mai departe, si dantela se afla in top. Combinatie perfecta!

Look marinaresc
De la jachete cu dungi albe si albastre tipice marinarilor, cu nasturi mari de alama, lookul de “croaziera” este foarte intalnit in acest sezon.
Daca ai parul scurt si il aranjezi cu putina ceara sau cu gel, ai obtinut un look pe cat de obraznic pe atat de atragator! Daca nu, opteaza pentru o coada de cal!

Dantela
Top de dantela, tricou de dantela, rochie de dantela.. orice,numai din dantela sa fie! Este materialul neaparat necesar al sezonului. Dupa cum spuneam, dantela este in vizorul designerilor. Top de dantela, tricou de dantela, rochie de dantela.. orice, numai dantela sa fie! O croiala simpla sau una mai sofisticata – dantela este oricum interesanta!

Genti foarte mari sau minuscule
Primavara aceasta, gentile sunt mici si dragute, dar si foarte mari – achizitioneaza cate o una din ambele stiluri!
Gentute in care abia iti poti pune strictul necesar sau genti mari si incapatoare. Fie ca alegi prima varianta sau pe a doua, gentile sunt accesorii vitale! Poti alege diferite forme, culori, care sa iti completeze stilul. Cu flori, strasuri, modele gemoetrice, iti poti alege ce iti doresti si ce ti se potriveste!

Pantaloni scurti
In acest sezon pantalonii scurti nu sunt doar pentru weekend-uri. Poarta o pereche de pantaloni scurti cu mansete impreuna cu o jacheta pentru un look ametitor. Daca ai fost prin magazine in ultimul timp, sunt sigura ca ai observat muuuulte perechi de pantaloni scurti din diferite materiale si cu diferite cusaturi si modele! Nici ca ti-ar fi trecut prin cap ca ei pot urca in top, asa e?

Curele mari si late
Primavara aceasta, un look deosebit poate fi asigurat daca porti o curea lata.
Nu conteaza din ce este facuta sau ce aplicatii are. Exista atat de multe modele incat ai putea sa iti petreci ore pentru a te hotari care este “aleasa”! Distreaza-te asortand materiale si culori!

Panglica de satin
Moda anilor trecuti a revenit. O coafura tapata, cu mult volum, si o panglica mai lata sau mai ingusta, confectionata dintr-o culoare vesela iti pot schimba look-ul!
Leag-o intr-o funda mai mica sau mai mare pe talie ori in jurul gatului pentru a-ti completa tinuta.
Intra in galeria de moda si vezi care sunt ultimele noutati in materie de moda si stil!

0 comentarii:

Design by Blogger Templates